FødevareWatch

Medie: Shobr har stoppet dansk levering

Det pressede netsupermarked Shobr leverer ikke længere varer fra sit danske lager.

Der bliver ikke længere fragtet varer fra lageret på Grønttorvet Copenhagen Markets til Shobr-kunder.

Det skriver Dansk Handelsblad.

De seneste måneder har været præget af et ret hektisk forløb for mange af de dele, der har med netsupermarkedet at gøre. Først blev en stribe selskaber under ejerselskabet Shopall24.com tvangsopløst på grund af manglende regnskabsindleveringer, og i sidste uge blev selskabet begæret konkurs. Før det havde selskabet overstået en sommer, hvor først bestyrelsesformand Mogens Elsberg siden Shobr-chef Mikkel Lohmann Davidsen valgte at forlade projektet.

Og nu tilføjes der så endnu et kapitel.

På den danske hjemmeside hedder det fredag, at onlinesupermarkedet Shobr flytter lager og derfor midlertidigt er lukket. Brugere kan tilmelde sig et nyhedsbrev, hvor det bliver meldt ud, når Shobr igen er klar til at modtage danske ordrer.

Stifteren af Shopall24.com, Lars Munch Johansen, har tidligere berettet, at fremtiden for Shobr ikke længere ligger i Danmark, og at forretningen i stedet skal drives ud af et lager ved Flensborg i Tyskland. Derudover er der også kommet en kinesisk investor med ombord, og planen er også, at hovedkontoret skal rykkes til London.

Shobr-stifter: Vi fortsætter trods konkursen

Shobr-ejer går konkurs

"Shobr er nu på en anden rejse, end den jeg var del af fra start"

Shobr siger farvel til dansk direktør og forlader Danmark

Shobrs kinesiske eventyr fik bestyrelsesformand til at trække stikket

Forsiden lige nu

Ikea tilføjer vegetarhotdog til bistromenu

Den svenske møbelkæde Ikea har planer om at tilføje et vegetarisk alternativ til menuen rundt omkring i varehusene. Lige nu testes den i Malmö, før den skal lanceres i Europa.

Danpo kom ud af 2017 med tocifret vækst

Danmarks største fjerkræselskab løfter både årets resultat og omsætningen i 2017. Det sker på baggrund af øget eksport og et større fokus på bedre kylling, fortæller direktør.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier