FødevareWatch

Irma bliver permanent franchise-koncept i 80 jyske og fynske butikker

75 udvalgte varer fra Irma bliver nu en del af sortimentet i andre af Coops butikker i Jylland og på Fyn. Koncernen lover, at det på sigt betyder lavere priser for alle Irmas kunder.

Foto: Rumle Skafte/Polfoto/Arkiv

Forbrugere i udvalgte byer i Jylland og Fyn får nu mulighed for at købe varer fra Irma, når 75 udvalgte varer rykker ind i 80 Kvickly, Superbrugsen og Dagli Brugsen-butikker.

Det oplyser Coop i en pressemeddelelse.

Lanceringen af franchise-konceptet sker efter, at det er blevet testet i seks udvalgte butikker. Ifølge Coop var salget markant større end forventet, og derfor har koncernen besluttet at rulle det ud til alle de butikker, der har kunder, som efterspørger Irma-varerne.

"Vi får mange henvendelser om at åbne butikker på Fyn og Jylland. Vores erfaring er, at der er mange, der vil have Irma-varerne, men ikke mange nok til, at vi kan drive fysiske butikker rentabelt. Derfor er det en god løsning, der sikrer kunderne let adgang til de varer, de efterspørger. Og samtidig tilføre vores søsterkæder, Kvickly, Superbrugsen og Daglibrugsen en ekstra kvalitet, som deres konkurrenter ikke har," siger direktør Søren Steffensen, Irma.

Ifølge Coop vil beslutningen betyde, at det bliver muligt at bringe priserne ned for alle Irmas kunder som følge af den forøgede volume, der produceres af hver enkelt vare.

Irma indleder jagten på veganere og vegetarer

Coop leger med tanken om at lave Kvickly om til SuperBrugsen

Coop tester franchise-koncept i Irma

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier