FødevareWatch

Horesta og indkøbsforening indgår stort samarbejde

Samarbejdsaftale sikrer, at endnu flere af Danmarks hoteller, restauranter og turismevirksomheder kan få besparelser på deres indkøb, oplyser Horesta og Samhandel.

Foto: PR

Der er godt nyt til medlemmer af Horesta.

Det skyldes, at Horesta og indkøbsforeningen Samhandel har indgået en omfattende samarbejdsaftale, der betyder, at endnu flere af landets hoteller, restauranter og turismevirksomheder kan få besparelser på deres indkøb i fremtiden.

Horesta ser store muligheder for organisationens medlemmer med den nye samarbejdsaftale.

"Selvom det går godt i branchen, så er marginalerne stadig små hos mange virksomheder. Med denne samarbejdsaftale får Horestas medlemmer nu rabat på en indkøbsforening, der kan give dem store besparelser på en tung udgiftspost. Og det kan faktisk være det, der gør forskellen på et overskud eller underskud, når året er omme," siger Nadeem Wasi, medlemschef i Horesta, i en pressemeddelelse.

Horestas brancheanalyser viser, at en typisk restaurant bruger omkring 30 pct. af omsætningen på råvarer, og det er blandt andet denne udgiftspost, Samhandel har sat sig for at skaffe virksomhederne besparelser på.

Rekordvækst blandt de danske restauranter

Branchen bakker op om ny restaurationslov 

Topledelse suspenderet på Hotel-og Restaurantskolen 

Mere fra FødevareWatch

Brewdog-bryggeri i stormvej efter dokumentar

Direktøren for det britiske Brewdog-bryggeri skal eftersigende have forsøgt at intimidere tidligere ansatte, der har planer om at stå frem med skarp kritik af arbejdskulturen i selskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier