FødevareWatch

Medie: Remas grossistvirksomhed vokset med 9,6 pct i år

Grossistvirksomheden Reitan Distribution har formået at vokse markant i årets første godt otte måneder.

Foto: Carsten Andreasen/Polfoto/Arkiv

På trods af udsigten til at miste distributionen til de 16 supermarkeder i Løvbjerg-kæden, kan den norske Reitan-koncern glæde sig over et 2017, som tegner til at blive et rekordstort år for grossistvirksomheden Reitan Distribution.

Det skriver Dansk Handelsblad med henvisning til nye tal, som avisen Erhverv+ er kommet i besiddelse af.

Tallene viser, at Reitan Distribution, som kører varer ud til Rema 1000-butikker samt Cirkle K-tankstationer og 7-Eleven-butikker fra nytår og frem til midten af august har leveret en fremgang på 9,6 pct.

"Væksten er også et resultat af, at Circle K overtog en del Shell-stationer midt på året sidste år. De kom til os i sommeren 2016, og det påvirker væksten i første halvår i år – men ikke i andet halvår. Og så har vi også startet overflytningen af Løvbjerg til Dagrofa. Det påvirker os også lidt i resten af året. Men så har vi til gengæld en fornuftig udvikling i Rema 1000," siger Henrik Burkal, adm. direktør i Rema 1000 og Reitan Distribution til Dansk Handelsblad.

Tidligere i år meddelte Løvbjerg, at de fra nytår ikke længere vil få leveret varer fra Reitan Distribution, men i stedet vil lade Dagrofa klare den del.

Direktør om bedste Løvbjerg-resultat siden 2011: "Vi er godt tilfredse"

Købmandskonge ser nye markedsmuligheder efter Løvbjerg-aftale

Rema 1000 må vinke farvel til jyske supermarkeder - men holder fart i salget

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier