FødevareWatch

Yoburger udvider: Drømmen er at lave et slags McDonald's

Yoburger, der åbnede sin første burgerbar i fjor, åbner yderligere fire burgerbarer i København.

Efter at have åbnet sin allerførste Yoburger i begyndelsen af 2016 er den københavnske burgerbar nu klar til at åbne yderligere fire steder i hovedstaden, så Yoburger om kort tid kommer op på seks burgerbarer.

Det skriver dagbladet Politiken.

Ifølge ejeren af Yoburger, Patrick Bachmann, laver Yoburger "ikke gourmetburgere, men højkvalitetsfastfood uden junk, da man gerne vil fjerne junk fra fastfood".

"Vi vil gerne favne bredt og lave god og cool mad til masserne. Min drøm er at lave et slags McDonald's, bare med rigtig gode råvarer," siger Patrick Bachmann til Politiken.

Burger King præsenterer dansk underskud

Københavnsk burgerkrig har spredt sig til hele landet

Historien bag stor dansk burgersucces - sådan begyndte Halifax

Forsiden lige nu

Passioneret snackiværksætter giver slip på fødevarebranchen

"Jeg har bare set for mange både i restaurationsbranchen og fødevarebranchen, der brænder deres lys i begge ender – det er livet for kort til." Sådan lyder det fra iværksætter og stifter af Raw Snacks, Casper Vester, der har har sagt farvel til virksomheden og karrieren hidtil i fødevarebranchen. Nu vil han puste ud og lade fremtiden komme til ham.

Frokost.dk's udlandseventyr giver minus

Først skød konceptet skævt, men siden har direktøren for kantineleverandøren Frokost.dk fundet opskriften til indtoget på deres første marked i udlandet. Og nu mangler han så bare at overbevise de hollandske kunder om mulighederne.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier