FødevareWatch

Gæster kårer bornholmsk restaurant som Europas 7. bedste

Michelin-restauranten Kadeau Bornholm rykker op i toppen af liste over de bedste restauranter i Europa.

De to Kadeau-kokke Nicolai Nørregaard og Rasmus Kofoed. Foto: De to Kadeau-kokke Nicolai Nørregaard og Rasmus Kofoed. Fotograf: Kasper Løftgaard

Restauranten Kadeau Bornholm er den højest rangerede danske restaurant på listen OAD, som står for Opinionated About Dining.

Det er en liste, hvor flere tusinde brugere anmelder restauranter rundt omkring i Europa. Anmelderne har flyttet Kadeau Bornholm fra en 23.-plads til en 7.-plads i år. Det skriver TV2 Bornholm.

"Vi er overraskede og stolte. At komme i top 10 i Europa er alvor. Det er nogle seriøse navne at være iblandt. Og det betyder, at al det hårde slid giver pote," fortæller medejer og køkkenchef Nicolai Nørregaard til TV2 Bornholm.

Med en 7.-plads overhaler Kadeau Bornholm restauranter som eksempelvis Osteria Francescana i Modena, der ligger nummer to på World's 50 Best. Den er kun lige akkurat er kommet i top ti på OAD.

På samme liste over de 200 bedste restauranter i Europa optræder den næste danske restaurant, Geranium, som nummer 20. Kadeau København placeret som nummer 52.

Kadeau Bornholm ligger ved kysten til Østersøen umiddelbart syd for Pedersker på Bornholm. Den har siden februar 2016 haft én stjerne i Michelinguiden.

Forsiden lige nu

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier