FødevareWatch

Direktør om bedste Løvbjerg-resultat siden 2011: "Vi er godt tilfredse"

Den jysk-fynske supermarkedskæde fra Horsens er efter en årelang bølgedal tilbage med ny bundlinjeforbedring. Reduktioner af omkostningerne får en stor del af æren for, at resultatet siden 2014 er løftet med næsten 13 mio. kr.

Foto: Arkivfoto: Gorm Olesen

Tager man et kig på øverste linje i regnskabstabellen i det netop offentliggjorte regnskab for Løvbjerg Supermarked A/S, er der ikke meget at berette for 2016.

Men længere nede i talrækken er det lykkedes for kæden, som har 16 butikker vest for Storebælt, at hæve bundlinjen med markante 12,8 mio. kr. siden 2014. Efter et særdeles positivt 2015 har kæden også i 2016 lagt næsten 2,6 mio. kr. til årets resultat, som samlet endte i 4,8 mio. kr. Dermed nærmer Løvbjerg-koncernen sig de gode år før 2012, hvor resultatet i en håndfuld år bølgede frem og tilbage mellem 4 mio. kr. og 10 mio. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Daloon-direktør stopper

Peder Andersen skal ikke længere stå i spidsen for den kapitalfondsejede forårsrulleproducent fra Nyborg. Efter fem og et halvt år på posten har han selv været med til at finde sin afløser.

Grød drager på vækstjagt med nyt forretningsben

Ti år efter åbningen af den første Grød-restaurant i Sydhavnen i København vil stifter Lasse Skjønning Andersen nu fylde mere i detailhandlen: "Vi tror, at vi har brandet og produkterne, der kan sikre os, at vi bliver en stor spiller".

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier