FødevareWatch

Coop og Nets indgår aftale om mobilbetaling

Til efteråret bliver det muligt for Coops kunder at betale med deres mobiltelefon i samtlige af detailkoncernens supermarkedskæder.

Foto: Torben Stroyer/Ritzau Scanpix

Det bliver snart muligt at betale med mobiltelefonen i Kvickly, SuperBrugsen, Dagli´Brugsen, Fakta og Irma.

Det er resultatet af et samarbejde mellem Nets og Coop om en mobilbetalingsløsning, som skal gøre det muligt for kunderne at betale med mobilen i 1200 butikker landet over. Det skriver koncernen i en pressemeddelelse sendt til FødevareWatch.

Nets påbegynder derfor nu opgradering af alle godt 5000 betalingsterminaler i samtlige af detailkoncernens butikskæder, så de bliver parate til at tage imod mobilbetalinger fra alle typer smartphones.

"Det er en fremsynet aftale, der er indgået. Den vil gøre det lettere for vores kunder at handle i vores butikker. Samtidig kan vi gøre klar til næste trin, hvor vi vil kombinere mobilen med medlemskabet af Coop," siger koncerndirektør for Coop Jan Madsen.

Initiativet er en del af Coops ambitiøse digitaliseringsplan, som skal gøre det muligt for koncernens 1,6 million medlemmer at handle via mobilen.

"Forbrugerne forventer at kunne betale med Dankort, også når det bliver tilgængeligt på mobilen, uanset hvor de skal betale. Denne aftale er derfor et vigtigt skridt på vejen for os i forhold til at forberede dansk detailhandel til at tage imod Dankort på mobilen," siger Asger Hattel, koncerndirektør i Nets.

Coop satser på færdigretter over mobilen

Medie: Coop på vej med egen mobilbetalingsløsning

Coop-kunder køber 30 pct. mere med mobilløsning

Digitalt projekt har vokseværk i Coop

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier