FødevareWatch

Osumas underskud er blevet mere spiseligt

Onlinesupermarkedet har fået bedre gang i forretningen, og snart kan vi forvente sorte tal, fortæller den nye direktør.

Osumas resultatet for 2015 landede på et underskud på 1,2 mio. kr., hvilket er en klar forbedring af resultatet i 2014, hvor underskuddet ramte 3,8 mio. kr. Foto: Valdemar Jørgensen

Det lykkedes heller ikke for onlinesupermarkedet Osuma.dk at gøre 2015 til et år med sorte tal på bundlinjen.

Resultatet for 2015 landede på et underskud på 1,2 mio. kr., hvilket er en klar forbedring af resultatet i 2014, hvor underskuddet ramte 3,8 mio. kr. Det skriver Dansk Handelsblad.

"Jeg kan kun være ovenud tilfreds med en omsætningsvækst på 54 pct., og med det, at vi har mere end halveret underskuddet, siger adm. direktør for Osuma, Carsten Pahlke, til Dansk Handelsblad.

Han siger desuden, at starten på 2016 har været "fantastisk". Første kvartal har givet overskud, og den nye direktør håber, at der snart kommer sorte tal på bundlinjen. Planen for de kommende år indeholder blandt andet udvidelse af leveringsområder, optimering på distributionen og loyalitetsskabende aktiviteter, fortæller direktøren.

Tager længere tid end forventet

Carsten Pahlke overtog posten som direktør i onlinesupermarkedet efter Steen Trier Hansen, der efter to år i sædet forlod Osuma.dk med udgangen af november 2015. Den nye Osuma-direktør har en fortid som direktør for QXL.dk i Danmark og Norge og fra Lauritz.com-koncernen.

I december 2015 fortalte Carsten Pahlke til Børsen, at processen med at gøre Osuma.dk til en overskudsgivende forretning har taget længere end forventet.

"Det tager lidt længere tid at lave en rentabel forretning, end vi først havde antaget. Men det er stadig målsætningen, og det tegner godt, hvis man ser på de sidste måneder af 2015," sagde han.

Osuma.dk, der arbejder tæt sammen med Coop-kæderne Superbrugsen og Kvickly landede i november sidste år en aftale med Postdanmark om levering af fødevarer.

Ny Osuma-chef når ikke overskud i 2015

Direktør stopper i Osuma.dk

Osuma samarbejder med stor vinimportør

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier