FødevareWatch

Dansk Supermarked skruer op for jagten på kommunekronerne

De offentlige skoler, daginstitutioner og plejehjem er målgruppen, som Dansk Supermarked har sat jagten ind på. Koncernen vil have dem til at købe dagligvarer online. Ni kommuner er allerede hevet i land.

Umiddelbart har Dansk Supermarked ingen planer om at gå Coop i bedene og lancere en netbutik for dagligvarer. I stedet satser koncernen på kommunale online forretninger. | Foto: Jens Dresling/Polfoto/Arkiv

Da Dansk Supermarked i september 2015 købte iposen.dk var planen på sigt at få de offentlige institutioner ind i folden. Den plan er nu ved at udfolde sig.

"Vi udvider nu onlineforretningen til kommunale institutioner generelt såsom dagplejer, børnehaver osv. I dag kan de have et kontokort hos os, og på sigt vil de kunne købe fra hele kataloget på iposen.dk," fortæller Mads Hvitved Grand til FødevareWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Højere omkostninger rammer Danish Crown på indtjeningen i halvåret

Halvårsregnskabet for kødkoncernen viser fremgang på toplinjen, mens indtjeningen falder som følge af dyrere energi, transport og emballage. Salgsfokus er rettet på omstilling væk fra Kina og mere afsætning i Europa og markeder som USA og Japan. Fokus på flere plantebaserede produkter.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier