FødevareWatch

Dagrofa smider omstridt slikfusker ud af Spar-kæden

Beslaglæggelsen af et ton slik hos sigtet slikgrossist får Dagrofa til at droppe samarbejdet med den Spar-butik, som grossisten ejer.

Foto: Thomas Borberg/POLFOTO

Den omstridte slikgrossist David Yüksels butik Super Spar i Herlev er blevet opsagt som medlem af Spar-kæden. Det sker efter fødevaremyndighedernes beslaglæggelse af næsten et ton slik i hans butik, skriver Fagbladet 3F.

"Købmanden i Spar i Herlev er blevet sagt op, og skal ikke længere være en del af kæden," skriver Sine Rosenkrantz Lindegaard, kommunikationsmedarbejder hos Dagrofa, i en mail til Fagbladet 3F.

Den omstridte slikgrossist David Yüksel ejer og er direktør for Super Spar i Herlev.

Fødevarestyrelsens Rejsehold beslaglagde i januar i alt knap et ton slik fra butikken. Først fandt rejseholdet 842 kilo slik på lageret hos Super Spar i Herlev. Fødevaremyndighederne kunne ikke få dokumentation for, hvor slikket stammede fra, og slikket blev beslaglagt. Super Spar-butikken fik en bøde på 10.000 kroner.

En uge senere beslaglagde Fødevarestyrelsen 152 kilo pastiller af mærket Ricola Tranebær, hvis holdbarhed var udløbet i februar 2015. Super Spar-butikken fik endnu en bøde på 10.000 kroner.

Fagbladet 3F har forgæves forsøgt at få kommentaren til sagen fra David Yüksel.

(Artiklen er fra Fagbladet 3F distribueret af Ritzau).

Slikfusker slæbes i retten med millionkrav

Omstridt slikhandler sigtet for fusk med afgifter for 16 millioner

Slikfusk presser Frellsens salg af slik i knæ

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier