FødevareWatch

Salgskvaler tvinger topchef fra posten i britisk detailkæde

Topchefen i den britiske detailkæde Marks & Spencer har længe været på vippen, og nu har fortsat svagt salg i et bestemt segment presset ham det sidste stykke ud over kanten, skriver Bloomberg.

Foto: PR

Det kommer næppe som noget overvældende chok, men nu er det officielt. Den britiske detailkæde Marks & Spencer tager afsked med sin adm. direktør Marc Bolland.

Det skriver Bloomberg.

Den britiske koncern, som driver en række stormagasiner, oplyser, at Marc Bolland selv har besluttet at trække sig tilbage ved udgangen af indeværende regnskabsår, som slutter 2. april.

Men selskabet har gennem længere tid kæmpet med at få gang i sit salg af tøj, som er en væsentlig del af forretningen, og der er næppe nogen tvivl om at det har spillet ind og at bestyrelsen formentlig har haft noget at skulle sige i forhold til beslutningen.

Direktør-posten overtages af Steve Rowe, der har været en del af M&S i de seneste 27 år og hidtil har stået i spidsen for koncernens merchandise-forretning.

Marc Bolland har tidligere været meldt på vippen i selskabet af flere britiske medier, da de økonomiske resultater har været nedadgående på grund af det svigtende tøjsalg, mens salget af fødevarer har opvejet det til en vis grad.

Avis: Marks & Spencer-topchef under pres

Fødevarer er stadig redningsplanke for M&S

Asien skal sikre væksten i M&S

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier