FødevareWatch

Fakta får ny direktør

Coops topchef Peter Høgsted har fundet Faktas nye direktør internt. Hun får til opgave at få kæden til at give overskud "inden for en kort årrække".

Foto: Claus Pedersen/ L&F

[Opdateret mandag kl. 8.05]

Faktas nye topchef er fundet, og valget er faldet på 41-årige Stina Glavind, der skifter fra et job som kommerciel direktør for Kvickly. Det skriver Berlingske Business.

Stina Glavind overtager jobbet fra Niels Karstensen, der har været i gang med en turnaround i discountkæden, og hun har fået til opgave at få Fakta-kæden til at give plus på bundlinjen inden for en kort årrække, fortæller Coops topchef Peter Høgsted.

Han siger, at direktørskiftet markerer, at Fakta nu er på vej ind i en ny fase. Selv siger Stina Glavind, at Fakta skal fortsætte med at modernisere sine butikker og kigge nærmere på sortimentet.

"De rigtige varer er vejen til at få kunderne til at putte flere varer i indkøbskurven. Vi kan se, at vi er lykkedes fint med nogle af de ting, vi allerede har gjort på varesiden, og der kommer mere af samme slags. Vi skal fremstå med et mere spændende sortiment," siger Stina Glavind til avisen.

Mandag morgen har Coop udsendt en pressemeddelelse omkring udnævnelsen af Stina Glavind som kædedirektør for Fakta.

”Stina har dokumenteret resultater, der gør, at hun er den rigtige til at bringe Fakta videre, hvor målet er at gøre kæden endnu mere attraktiv for kunderne og igen opnå overskud,” udtaler adm. direktør i Coop, Peter Høgsted, i den forbindelse.

”Jeg glæder mig til at fortsætte Niels Karstensens arbejde i Fakta, og sikre, at den store fremgang i både medarbejder- og kundetilfredshed fortsætter. Derudover handler det om at udvikle sortimentet, med flere nye og spændende varer, der giver flere lyst til at handle mere i Fakta,” udtaler Stina Glavind selv i pressemeddelelsen.

Niels Karstensen forlader Fakta

Superbrugsen-chef ser nysgerrigt på ny konkurrent

Salget af økologiske fødevarer vokser med rekordfart

Mere fra FødevareWatch

Maltdirektør efter værste år i årtier: "Det er meget ubehageligt"

Udfordringerne har aldrig været større i Sophus Fuglsang Export-Maltfabriks over hundredårige lange virke, som i det seneste år. Det nye regnskab viser største dyk på bundlinjen i topchefens hukommelse. Virksomheden er dog godt polstret, forsikrer han, men han frygter den usikkerhed, som energikrisen lige nu medfører.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier