FødevareWatch

Føtex jubler fra en plads bagest i feltet

Kædedirektør i Føtex Mette Maix har travlt med at tale det nye Føtex Food-koncept op som kædens helt store succes. Men spørgsmålet er, om de små madbutikker er mere end et forkølet forsøg på at indhente konkurrenterne.

Mette Maix | Foto: Mikkel Berg Pedersen/ JP

Der er ifølge kædedirektør i Føtex Mette Maix fuld damp under kedlerne i de nye Føtex Food-butikker. Kunderne knuselsker konceptet, og de friske råvarer og det økologiske kød strutter af stolthed over at være sluppet igennem Føtex’ strenge kvalitetskontrol.

”Føtex Food har været en stor ting for os i kæden i 2015,” lyder det fra Føtex' kædedirektør Mette Maix i den seneste udgave af Dansk Handelsblad. Og pladen kører i helt samme rille, da FødevareWatch taler med hende.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Milliardkoncern løfter indtjeningen på kager og slik

Kage- og konfekturekoncernen Givesco er lykkedes med at forbedre indtjeningen i løbet 2021, men ikke helt nok ifølge ledelsen. Koncernen har med sit store detailfokus også løftet omsætningen til lige knapt 3 mia. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier