FødevareWatch

Lidl vil ansætte 1.000 nye timelønnede i Storbritannien

Den tysk-ejede supermarkedskæde vil over de kommende fem måneder hyre 1.000 nye timeansatte til nye butikker og lagre i Storbritannien, skriver Reuters.

Lidl øgede i september personaleomkostningerne for anden gang i år med en investering på 39,5 mio. pund, der gør den tyskejede kæde til den bedst betalende supermarkedskæde i Storbritannien. | Foto: Pr

Lidl fortsætter med at investere stort i det britiske marked og vil over de kommende fem måneder ansætte 1.000 nye medarbejdere til en række nye supermarkeder og lagre, skriver Reuters.

Lidl hævede i september minimumslønnen for sine timeansatte i Storbritannien for anden gang i år, så timelønnen stiger fra 10,10 pund (85,28 kr.) til 10,90 pund (92,03 kr.) for medarbejdere udenfor London, mens den stiger fra 11,30 pund (95,41 kr.) til 11,95 pund (100,90 kr.) for timeansatte i hovedstaden. Lønstigningerne betød samtidig, at timelønnen overgår konkurrenten Aldi, der også for nylig satte minimumslønnen op til 10,50 pund (88,65 kr.).

Planerne om at hyre op mod 1.000 nye timelønnede kommer på et tidspunkt, hvor discountmarkedet tiltrækker mange nye kunder som følge af den skyhøje inflation.

(Denne artikel er leveret af FødevareWatch’ søstermedie DetailWatch).

Nye lønforhøjelser gør Lidl til det bedst betalende britiske supermarked

Lidl følger konkurrenterne og sænker temperaturen

Døgnflue eller nyt discountland? Sådan vurderer fagfolk Sallings Groups nye Basalt-kæde

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier