FødevareWatch

Dagrofa Foodservice henter erfaren fødevareprofil til nyoprettet stilling

Den nye sortimentschef har en fortid som madansvarlig i Magasin du Nord samt som bud og senere direktør i The Scandinavian Pizza Company.

Ricky van Overeem, den nye sortimentschef i Dagrofa Foodservice. | Foto: PR/Dagrofa

Tidligere madansvarlig i Magasin du Nord og direktør i The Scandinavian Pizza Company Ricky van Overeem bliver per 3. oktober en del af holdet i Dagrofa Foodservice som sortimentschef - en nyoprettet stilling.

Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Den nye sortimentschef vil ifølge meddelelsen få ansvaret for sortimentet i koncernens 30 Cash & Carry-butikker, som leverer fødevarer til restauranter, cafeer og kiosker.

Samtidig vil han blive ”en meget central aktør” i koncernens nye strategiske satsning, som vil gå under navnet ”Fremtidens Cash & Carry”. Satsningen skal gøre butikkerne ”endnu mere attraktive” og tilbyde kunderne varer, der er billige, nemme og lokale.

”Jeg er sikker på, at Ricky i den nyoprettede stilling som sortimentschef vil bidrage stærkt til, at vi får løftet vores Cash & Carry-butikker til et nyt niveau,” siger Niels Miles Frandsen, adm. direktør i Dagrofa Foodservice.

Ricky van Overeem var ansvarlig for Magasin du Nords mad- og drikkevareafdeling i 15 år. Før han blev direktør i The Scandinavian Pizza Company, arbejdede han som bud i landets første Dominos-restaurant.

Elpriser presser en tredjedel af de små- og mellemstore virksomheder

Dagrofa løber fra aftaler med deres leverandører: Vil betale mindre for varerne

Salling Group og Coop ser begrænset potentiale i ubemandede butikker

Mere fra FødevareWatch

Ny rejeformand: Målet er at blive undværlig

PORTRÆT: Royal Greenlands nye bestyrelsesformand, Maliina Abelsen, bryder sig ikke om at drifte, men lever til gengæld for udvikling. Og så har hun aldrig haft nogen plan for sin karriere, men i stedet bare sprunget ud i tingene, når hun ikke har kunnet lade være.

Topchef forventer blød landing oven på rekordpriser

Omstændighederne er anderledes i dag med de rekordhøje mælkepriser end ved tidligere ekstraordinære opsving. Den buldrende inflation holder hånden under en voldsom opbremsning, vurderer mejerichef i Arla Foods.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier