FødevareWatch

Wolt sætter skuespillers eget øl-brand i fokus med ny kampagne

Leveringstjenesten håber, at kampagnen kan få Wolt+-abonnementer til at stige med 50 pct., inden året er omme.

Foto: PR/Wolt

Leveringstjenesten Wolt lancerer tirsdag en af sine største kampagner i Danmark, der skal promovere den nye service Wolt+, hvor tjenestens brugere for 89 kr. om måneden kan få et ubegrænset antal leveringer, skriver Mediet Markedsføring.

Som en del af kampagnen har tjenesten hyret bureauet Unknown til at producere fire kampagnefilm, hvor skuespiller og manuskriptforfatter Magnus Millang forsøger at sælge sit eget øl-brand, El Fresco, gennem tjenesten.

Ideen ved at markedsføre både El Fresco og Wolt+ på samme tid er at skabe en nysgerrighed blandt kunderne om det sortiment, som tjenesten kan levere.

”Derfor var det oplagt at lande en kreativ idé, der kunne rumme vores ’shoppingcenter i lommen’ vision, som er et udtryk for, at Wolt er meget mere end takeaway leveret på under 30 minutter”, siger Kristina Larsen, der er marketingschef i Wolt.

Målet med kampagnen er, at antallet af abonnenter på Wolt+ - der blev lanceret i juni - skal stige med 50 pct. inden året er omme, siger Kristina Larsen.

Just Eat sælger andel af Ifood for milliardbeløb

Wolt kaster sig også ind i priskrig

Ny dansk Gorillas-ejer ser stort potentiale i marked med pressede marginer

Mere fra FødevareWatch

Ny rejeformand: Målet er at blive undværlig

PORTRÆT: Royal Greenlands nye bestyrelsesformand, Maliina Abelsen, bryder sig ikke om at drifte, men lever til gengæld for udvikling. Og så har hun aldrig haft nogen plan for sin karriere, men i stedet bare sprunget ud i tingene, når hun ikke har kunnet lade være.

Topchef forventer blød landing oven på rekordpriser

Omstændighederne er anderledes i dag med de rekordhøje mælkepriser end ved tidligere ekstraordinære opsving. Den buldrende inflation holder hånden under en voldsom opbremsning, vurderer mejerichef i Arla Foods.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier