FødevareWatch

Ny Coop-kæmpe vil fastholde omsætning i svært marked: "Udfordringerne er massive"

Fusionen mellem Kvickly og Superbrugsen skal forstærke konkurrencekraften i marked, der er præget af ”giftig cocktail”, siger kædedirektør. Han varsler flere tiltag på blandt andet pris og sortiment for at bremse kundeflugt mod discount.

Kenneth Holmen Pedersen vil fremover være kædedirektør for den fusionerede Kvickly/Superbrugsen-kæde hos Coop. | Foto: PR/Coop

Coop reber sejlene i et marked, hvor det trækker op til orkan, og fusionerer de to supermarkedskæder Superbrugsen og Kvickly, der fremover skal drives som én kæde. I første omgang under de to eksisterende navne, men på sigt også under samme brand.

Sammenlægningen er en del af den radikale forandring, Coop annoncerede tidligere på ugen, der strømliner forretningen i to hovedspor – én discountkæde og én supermarkedskæde.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Kædedirektør kan ikke afvise flere butikslukninger

Fire Daglibrugsen-butikker må dreje nøglen om som følge underskud. Det sidste dødsstød blev de stigende energiudgifter, og kædedirektør kan ikke afvise, at de med tiden også kan få konsekvenser for andre butikker.

EU-indgreb vil potentielt kun udløse få milliarder til energistøtte

Fredag har EU’s medlemslande blåstemplet at kunne sende beskatningen fra bæredygtig energi tilbage til bl.a. energipressede fødevarevirksomheder. Nye beregninger peger dog på, at potentialet er yderst begrænset. Denne form for ”symbolpolitik” noget af det allerværste, der kan ske for virksomhederne, advarer Dansk Erhverv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier