FødevareWatch

DSK: Vi risikerer, at måske 150 butikker giver op henover vinteren

Der er brug for yderligere og større politiske håndsrækninger, hvis ikke vi skal risikere købmandslukninger, lyder det fra Dagrofa og De Samvirkende Købmænd. Butikkerne og koncernerne kan ikke gøre mere, end de allerede gør, melder de.

Skatteminister Jeppe Bruus (S) besøgte torsdag Min Købmand i Hvidovre sammen med blandt andet Dagrofa-topchef, Tomas Pietrangeli, og adm. direktør for De Samvirkende Købmænd, John Wagner. | Foto: Skatteministeriet/Steen Jensen.

Det er bidende nødvendigt med yderligere og større håndsrækninger til dagligvarehandlen og i særdeleshed de små købmænd, der i øjeblikket kigger ind i en usikker tid.

Det er budskabet fra De Samvirkende Købmænd (DSK) og Dagrofa, der torsdag havde inviteret skatteminister Jeppe Bruus (S) på besøg hos Min Købmand i Hvidovre for at give politikeren syn for sagen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Ny rejeformand: Målet er at blive undværlig

PORTRÆT: Royal Greenlands nye bestyrelsesformand, Maliina Abelsen, bryder sig ikke om at drifte, men lever til gengæld for udvikling. Og så har hun aldrig haft nogen plan for sin karriere, men i stedet bare sprunget ud i tingene, når hun ikke har kunnet lade være.

Topchef forventer blød landing oven på rekordpriser

Omstændighederne er anderledes i dag med de rekordhøje mælkepriser end ved tidligere ekstraordinære opsving. Den buldrende inflation holder hånden under en voldsom opbremsning, vurderer mejerichef i Arla Foods.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier