FødevareWatch

Detailgiganten Walmart opjusterer forventninger til tab

Amerikanske Walmart opjusterer forventningerne til underskuddet per aktie.

Foto: Robyn Beck/AFP/Ritzau Scanpix

Den amerikanske supermarkedskæde Walmart fik i andet kvartal en omsætning på 152,9 mia. dollar, hvilket var tæt på analytikernes forventning på 151,14 mia. dollar.

Det fremgår af Bloomberg News.

Selskabets sammenlignelige salg i USA eksklusiv salg af brændstof er steget med 7 pct. sammenlignet med samme kvartal sidste år mod analytikernes forventning på 6,48 pct.

Det samme gælder for underselskabet Sam’s Club, som er en kæde af detaillagerklubber, der har en vækst på sammenlignelige salg i USA på 9,5 pct. mod estimatet på 9,11 pct.

I regnskabet oplyser selskabet også, at de opjusterer årets forventninger til underskuddet per aktie til et fald 9-11 pct. fra tidligere 11-13 pct.

Aktien stiger 0,3 pct tirsdag eftermiddag.

Detailsektoren mærker efterskælvene fra Walmarts nedjustering

Rabatter til pressede kunder udløste nedjustering i Walmart

Fyringsrunde på chefgangene i Walmart

Mere fra FødevareWatch

Ny rejeformand: Målet er at blive undværlig

PORTRÆT: Royal Greenlands nye bestyrelsesformand, Maliina Abelsen, bryder sig ikke om at drifte, men lever til gengæld for udvikling. Og så har hun aldrig haft nogen plan for sin karriere, men i stedet bare sprunget ud i tingene, når hun ikke har kunnet lade være.

Topchef forventer blød landing oven på rekordpriser

Omstændighederne er anderledes i dag med de rekordhøje mælkepriser end ved tidligere ekstraordinære opsving. Den buldrende inflation holder hånden under en voldsom opbremsning, vurderer mejerichef i Arla Foods.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier