FødevareWatch

Norsk Rema-direktør modtog stort millionbeløb for at vende retur

Da Tom Kristiansen, den mangeårige Rema 1000 Norge-direktør, sidste år vendte tilbage i direktørstolen, fulgte en stor millionkompensation med.

Foto: Rema 1000/PR

Tom Kristiansen fik samlet 74,4 mio. norske kr. i ”ekstraordinær kompensation”, da han vendte retur til stillingen som direktør for Rema 1000 i Norge sidste år.

Det skriver Dagens Næringsliv på baggrund af årsrapporten fra Rema 1000 Norge, der hører under Reitan-koncernen.

”Tom Kristiansen har været uvurderlig for Rema 1000s udvikling gennem mange år. Han har skabt milliarder i værdi for virksomheden, og vi ville ikke være, hvor vi er i dag, uden ham. I 2021 fik han udbetalt en ekstraordinær kompensation, der afspejler det,” siger Ole Robert Reitan, bestyrelsesformand i Rema 1000 og adm. direktør i Reitan Retail, til avisen.

Videre fremgår det af regnskabet, at Tom Kristiansen oven i den millionstorekompensation også modtog en løn på samlet 5,6 mio. norske kroner.

Tom Kristiansen var mellem 1997 og 2016 direktør for Rema 1000 i Norge og vendte sidste år tilbage for at overtage direktørstolen efter Trond Bentestuen, der efter uenigheder om, hvor dagligvarekæden skal hen i fremtiden, valgte at sige op.

Foreløbigt sidder han på direktørposten frem til 1. januar 2024, hvorefter Christian Hoel overtager.

Norsk Rema-chef stopper efter uenighed

Målet har været 15-20 nye butikker hvert år – sidste år åbnede Rema 1000 kun tre

Norsk Rema skal have ny direktør - i 2024

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier