FødevareWatch

Coops cateringforretning havde røde tal i 2021

Siden 2017 har dagligvarekoncernen ejet halvdelen af selskabet Catering Danmark.

Foto: Finn Frandsen

Det Coop-ejede cateringselskab Catering Danmark kom ud at 2021 med et underskud på 2,6 mio. kr., skriver Dagligvarehandlen.

Underskuddet er lavere end i 2020, hvor det lød på knap 15 mio. kr., men ledelsen anser ikke resultatet for at være tilfredsstillende.

”Årets resultat er lavere end forventningerne ved årets begyndelse, primært forårsaget af et første halvår der led voldsomt under covid-19 epidemien. Selskabet har modtaget støtte fra diverse kompensationsordninger, men dette har ikke været tilstrækkelig til at afbøde effekt af salgsnedgang og deraf forringede effektivitet,” skriver selskabet i ledelsesberetningen ifølge Dagligvarehandlen.

Catering Danmark opgiver ikke omsætningen, men ifølge regnskabet voksede aktiviteterne sidste år sammenlignet med 2020. Bruttofortjenesten er således steget med 18 mio. kr. til 62,5 mio. kr.

Coop ejer 50 pct. af selskabet.

(Denne artikel er leveret af FødevareWatchs søstermedie DetailWatch)

Mærkevareleverandører om prisloft: Priserne holdes i forvejen i skak

Discountkonkurrenter om Salling-tiltag: Vi behøver ikke et prisloft

Danske leverandører er rolige omkring Sallings prisloft

Mere fra FødevareWatch

Gynger og karruseller på Chr Hansens fødevaremarkeder

Mens kvartalstallene i stor stil ligger indenfor skiven, er der store forskelle at finde på ingredienskoncernens markeder på fødevareområdet. Nordamerika kører for fuld damp, mens Kina er bremset mere op på yoghurtfronten som følge af pandemien.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier