FødevareWatch

Nyt Nemlig.com-lager skal sikre fremtidig vækst og hurtigere levering i Jylland

Nemlig.com åbner snart dørene til et nyt lager ved Aarhus, der skal betjene de fynske og jyske kunder. Lageret skal understøtte den vækst, onlinesupermarkedet forventer, men betyder ikke, selskabet når bredere ud i Danmark nu og her, siger logistikdirektør.

Jonas Rolandsen er logistikdirektør i Nemlig.com, som i tredje kvartal i år åbner et nyt varelager i Årslev uden for Aarhus. | Foto: Mads Andreas Frost/JPA

Jonas Rolandsen har det seneste års tid haft gang i en større operation. Han er logistikdirektør i Nemlig.com, og onlinesupermarkedet er i øjeblikket i gang med at bygge et nyt lager i Årslev lidt uden for Aarhus, der skal være den jyske pendant til selskabets nuværende lager i Brøndby.

”Jeg tør næsten ikke sige det, for vi har jo ikke fået nøglerne endnu, men byggeriet er 7-9-13 kørt rigtig, rigtig fornuftigt,” siger han til DetailWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Seafood Danmark holder døren åben for opkøb

Norsk ejer har udstukket ambitiøs vækstkurs for hele koncernen, der samtidig skal strømlines mere, og det danske milliardselskab skal med på farten. Målsætningen er at vokse med både organisk vækst og opkøb som en del af planen, fortæller bestyrelsesformand.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier