FødevareWatch

Efter 16 års drøm åbner dansk Reitan-chef sin ønskebutik

Tirsdag åbner 7-Elevens danske direktør, Jesper Østergaard, en nyt 7-Eleven flagskib i København.

Reitan Convenience-direktør Jesper Østergaard, der er ansvarlig for 7-Eleven i Danmark, har siden 2006 drømt om at åbne butik på den nye adresse. | Foto: Gregers Tycho

Conveniencekæden 7-Eleven åbner tirsdag sin 174. butik i Danmark, og det i form af en stor flagskibsbutik på Kgs. Nytorv i København.

Åbningen af den københavnske butik markerer afslutningen på en efterhånden lang drøm for Reitan Convenience-direktør Jesper Østergaard, der er ansvarlig for 7-Eleven i Danmark.

“Siden jeg overtog direktørposten tilbage i 2006, har jeg drømt om at få åbnet en butik på Kgs. Nytorv,” siger han i en pressemeddelelse.

Han fortsætter:

”Det er lige i hjertet af København, hvor der kommer rigtig mange mennesker fra morgen til aften - og særligt om sommeren, hvor der er mange, der skal ned til Nyhavn eller Ofelia Plads. Derudover ligger der en masse kontorer i området, hvor vi forventer, at medarbejderne derfra vil drage nytte af vores store, sunde morgenmads- og frokostsortiment.”

Ti nye på trapperne

Butiksåbningen markerer også indgangen til et nyt kapitel i Retain Conveniences ekspansionsstrategi. Af meddelelsen fremgår det, at der er tegnet fem nye lejeaftaler på butikker, der åbner i løbet af de kommende måneder, og at man håber at åbne yderligere fem lokationer i løbet af 2022.

Som tidligere skrevet kommer en af de nye butikker til at ligge i Københavns Lufthavn og bliver den første ubemandede 7-Eleven butik i Danmark.

Dansk 7-Eleven snart klar med ubemandet butik

Reitan må udskyde børsnotering

Sodavandsselskab har sadlet om og satser på det danske marked

Mere fra FødevareWatch

Dagli' Brugsen lukker yderligere to butikker

Dagli’ Brugsen føjer yderligere to butikker i provinsen til listen over butikker, der skal lukkes i den kommende tid. I forvejen havde dagligvarekæden meddelt, at fire butikker lukkes.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier