FødevareWatch

Unilever vil ikke løfte bud på GSK's forbrugersundhedsdivision

Dermed ser handlen ikke ud til at blive til noget.

Foto: Dado Ruvic/REUTERS / X02714

Unilever fik forleden stor kritik fra analytikerside for et bud på samlet 50 mia. pund for Glaxosmithklines forbrugersundhedsdivision, der indeholder blandt andet de smertestillende midler Voltaren og Advil - også kendt som Ibuprofen.

Men det er heller ikke planen at løfte buddet yderligere, lyder det onsdag fra Unilever, og dermed ser handlen ikke ud til at blive til noget, idet GSK afviste første tilnærmelse.

Det skriver Bloomberg News.

Unilever-aktien faldt mandag med 7 pct. og fortsatte tirsdag ned med 4 pct., efter at flere analytikere kritiserede buddet og kaldte det for den forkerte mulighed at forfølge.

Onsdag steg aktien dog igen med 4,5 pct. til 3675,50 pence på børsen i London - og med 4,4 pct. til 44,39 euro på børsen i Amsterdam, hvor den mandag og tirsdag faldt med henholdsvis 6,8 pct. og 3,5 pct.

"Mennesker lever forskellige liv og har forskellige hverdage og behov, og det skal der være plads til i en organisation."

Lollandsk babymadsproducent får ny direktør 

Mere fra FødevareWatch

Gorillas fyrer 300 ansatte – fremtid i Danmark er uvis

Hård konkurrence på ”last mile delivery”-markedet får tyske Gorillas til at skære til og sadle om. Fremover vil fokus være på Tyskland, Frankrig, Holland, Storbritannien og USA, mens fremtiden for den danske forretning hænger i en tynd tråd.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier