FødevareWatch

Rema 1000 lancerer partnerskab med tidligere tv-vært

Discountkæden har på dansk grund etableret et samarbejde med madplansappen Mambeno, som tidligere radio- og tv-vært står bag.

Foto: Olivia Loftlund/Ritzau Scanpix

Som erstatning for kogebøger og skriblerier på en indkøbsseddel kan Rema 1000-kunder i fremtiden finde inspiration i madplansappen Mambeno og derefter få leveret varerne direkte til døren.

Discountkæden har ifølge en pressemeddelelse indgået et partnerskab med Mambeno-bagmanden Morten Resen, der siden 2015 har været iværksætter bag børnefamilieappen Golittle og siden også madplansappen Mambeno.

Morten Resen står bag børnefamilieappen Golittle og madappen Mambeno. | Foto: PR
Morten Resen står bag børnefamilieappen Golittle og madappen Mambeno. | Foto: PR

Morten Resen er kendt som mangerig Go' Morgen Danmark-vært på TV2, og før det var han i mange år også radiovært i Danmarks Radio.

"Hver uge får Mambeno-familierne to helt nye madplaner med opskrifter, der tager helt ned til 15 minutter at lave og med grøntsager, fisk og fuldkorn i børnehøjde. Alt til opskrifterne kan købes i den lokale REMA 1000, og ingredienserne bliver så vidt muligt brugt op i løbet af ugen, ligesom børnene kan sammensætte deres egne madpakker i den indbyggede madpakke-bygger," siger Morten Resen om appen.

I Rema-regi suppleres Mameno-setuppet af den Vigo-app, der gør det muligt for Rema 1000 at levere varer, som var kæden et onlinesupermarked. Her lægger man sit indkøb ind, og så er det andre Vigo-brugere, der henter varerne og for en lille mønt leverer dem til kunder.

Lidl vil igen skrue op for det veganske sortiment

Walmart udvider sin leveringsservice markant

Rygter om Carrefour-bud fra rival får aktien til at stige 

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier