FødevareWatch

Årets vigtigste jobskifter i fødevarebranchen

2021 har ikke set sig fri for en lang række interessante jobskifter i den danske fødevarebranche. Få overblikket over de mest betydningsfulde og markante af slagsen her.

Dagrofa sagde i 2021 farvel til Meny-direktøren Kenneth Holmen Pedersen, hvor stillingen istedet blev besat af Richo Boss. | Foto: PR / Dagrofa

De seneste 12 måneder har budt på mange udskiftninger på kryds og tværs og ind og ud af fødevarebranchen, så lad os hoppe direkte ud i det – her kommer de vigtigste jobskifter fra en ende af.

Årets første markante jobskifter kom i januar i detailbranchen, hvor Maria Beck Tange blev udpeget som ny kædedirektør i Daglibrugsen som afløser for Torben B. Andersen, der i forbindelse med sidste års Coop-rokade skiftede til jobbet som kædedirektør for Kvickly. I februar præsenterede koncernen også Charlotte Nilsson Norby som den nye kædedirektør for Irma.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Kædedirektør kan ikke afvise flere butikslukninger

Fire Daglibrugsen-butikker må dreje nøglen om som følge underskud. Det sidste dødsstød blev de stigende energiudgifter, og kædedirektør kan ikke afvise, at de med tiden også kan få konsekvenser for andre butikker.

EU-indgreb vil potentielt kun udløse få milliarder til energistøtte

Fredag har EU’s medlemslande blåstemplet at kunne sende beskatningen fra bæredygtig energi tilbage til bl.a. energipressede fødevarevirksomheder. Nye beregninger peger dog på, at potentialet er yderst begrænset. Denne form for ”symbolpolitik” noget af det allerværste, der kan ske for virksomhederne, advarer Dansk Erhverv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier