FødevareWatch

Meny tager med ny strategi hul på tredje fase

Investeringer og butiksudvidelse er på tegnebrættet i Meny, der har afsat 300 mio. kr. i ny strategiperiode. "Jeg tror, vi havde mistet noget, hvis vi havde været mere offensive i starten," siger kædedirektør.

Richo Boss startede i jobbet som kædedirektør for Meny i januar. Før det var han kædedirektør i Dagrofakæderne Spar, Let-Køb og Min Købmand. | Foto: PR / Dagrofa

Når nytårsklokkerne om en måned ringer det nye år ind, åbner det samtidig et nyt kapitel for Dagrofas største detailkæde Meny.

Her tager man nemlig hul på den næste treårige strategi for kæden, der efter seks år på det danske marked som afløser for det hedengange Superbest-koncept, føler sig godt etableret.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Kædedirektør kan ikke afvise flere butikslukninger

Fire Daglibrugsen-butikker må dreje nøglen om som følge underskud. Det sidste dødsstød blev de stigende energiudgifter, og kædedirektør kan ikke afvise, at de med tiden også kan få konsekvenser for andre butikker.

EU-indgreb vil potentielt kun udløse få milliarder til energistøtte

Fredag har EU’s medlemslande blåstemplet at kunne sende beskatningen fra bæredygtig energi tilbage til bl.a. energipressede fødevarevirksomheder. Nye beregninger peger dog på, at potentialet er yderst begrænset. Denne form for ”symbolpolitik” noget af det allerværste, der kan ske for virksomhederne, advarer Dansk Erhverv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier