FødevareWatch

Plenge: Bud-sager har ikke påvirket markedsandelen

Ifølge Nemlig.com-chef Stefan Plenge er det ikke at se på markedsandelen, at onlineforretningen i det seneste halve år har været beskyldt for ikke at have ordentlige forhold for sine chauffører.

Foto: Martin Lehmann

Mens nyhedsrullen stadig ikke er helt kolde i sagerne om, at Nemlig.com ikke skulle have sikret ordentlige arbejdsforhold for de tilknyttede selvstændige vognmænd, og at Københavns Kommune af den grund overvejer at skippe moderselskabet Intervare som leverandør til sine udsatte og ældre borgere, har overskrifterne tilsynelade ikke smittet ret meget af på forretningen.

I hvert fald siger Nemlig.com-direktør Stefan Plenge til Berlingske, at man trods de mange overskrifter og omtale har fasthold sin markedsandel i markedet for levering af dagligvarer købt på nettet.

"Vi har heldigvis oplevet, at vores kunder har bakket utrolig godt op om os og tror på vores virksomhed, så vi i dag har samme markedsandel som før krisen – selvom markedet efterfølgende er lidt mindre," siger han.

Dagsbøder i København

Nogenlunde parallelt med inverviewet med Plenge, som er det første siden sommer, besluttede Borgerepresentationen i Københavns Kommune torsdag aften, at give Intervare en frist, der løber frem til starten af næste måned til at indføre en ny distributionsmodel.

Derudover har Borgerrepresentationen besluttet at tildele Intervare dagbøder på i alt 7200 kr. for hver dag, hvor chaufførerne ikke har fået deres penge, og indtil Intervare har fremsendt dokumentation for blandt andet lønforhold, sådan som firmaet efter kontrakten er forpligtede til.

Digital kampplads: Coop skal kannibalisere på egne butikker

Med nye ejere vil Hungry gå efter Nemlig.coms kunder

Britisk lynleverandør vil levere dagligvarer på bare 10 minutter

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier