FødevareWatch

Nyt tiltag: Bliv vaccineret i Føtex og Bilka

Danskere, der endnu ikke har været forbi vaccinationscentret, kan i den kommende weekend slå stikket sammen med deres storindkøb i 16 af landets Bilka-hypermarkeder.

Foto: PR / Salling

Lørdag den 11. september lægger 16 af landets 19 Bilka-butikker lokaler til særlige pop-up vaccinationssteder, ligesom det også er muligt for vest-aarhusianske borgere at få et stik mod corona i Føtex i City Vest.

I en pressemeddelelse oplyser Salling Group, at godt 79 pct. af målgruppen er færdigvaccineret, mens godt 86 pct. som minimum har fået første stik.

Med et mål om at få 90 pct. af målgruppen færdigvaccineret inden 1. oktober, flytter Sundhedsstyrelsen i samarbejde med regionerne nu de traditionelle vaccinationscentre ud i landet og tættere på danskerne Sundhedsstyrelsen håber, at især mange flere unge og borgere i udvalgte boligområder vil komme med i vaccinationsprogrammet.

"Mange af os har vores daglige gang i butikker. Samtidig er detailhandlen en branche med rigtig mange unge medarbejdere. Derfor er detailhandlen en vigtig brik i puslespillet med at sikre, at alle ved, at de har et tilbud om gratis vaccination og får en nem mulighed for at gøre brug af det," siger Søren Brostrøm, direktør i Sundhedsstyrelsen.

Puma-direktør om rollen i dansk dagligvaregigant: Jeg vil hellere være supporter end klassisk formand

Nye onlinetiltag skal løfte Sallings markedsandel fra 20 til 35 procent

Salling Group når højeste omsætning nogensinde

Mere fra FødevareWatch

Pernod Ricard køber online whiskykæmpe

The Whisky Exchange er onlineforhandler af knap 4000 forskellige skotske whisky-mærker i over 30 lande. Handlen skal give den franske koncern mere viden om markedet.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier