FødevareWatch

Salling Group dropper ansigtskameraer

Efter få måneders brug er det nu slut med overvågning ved selvbetjeningskasserne.

Foto: Valdemar Jørgensen/JPA

Salling Group har besluttet sig for at sløjfe ansigtskameraerne ved selvbetjeningskasserne efter adskillige kundehenvendelser.

Det skriver TV2 Østjylland.

Initiativet var ellers allerede udrullet i 73 butikker på tværs af både Netto, Føtex og Bilka, men nu bliver det droppet.

Baggrunden har været et ønske om at begrænse butikstyveri, da koncernen hvert år oplever tyveri for et stort millionbeløb.

"Vi ønsker kun, ar vores kunder er glade og tilfredse, og da nogle af vores loyale kunder har følt sig generet af den test, vi har kørt med det lille kamera, stopper vi det," skriver kommunikationskonsulent ved Salling Group, Jacob Krogsgaard Nielsen, i en mail til mediet.

Koncernen har tidligere forklaret, at man hverken benytter ansigtskendelsesteknologi eller kobler kundens ansigt til kundens betalingskort.

Bær i danske supermarkeder plukkes under ringe vilkår

Lidls ungarbejdere får en lønstigning

Netto runder milepæl i modernisering af butikker 

Mere fra FødevareWatch

Daloon-direktør stopper

Peder Andersen skal ikke længere stå i spidsen for den kapitalfondsejede forårsrulleproducent fra Nyborg. Efter fem og et halvt år på posten har han selv været med til at finde sin afløser.

Grød drager på vækstjagt med nyt forretningsben

Ti år efter åbningen af den første Grød-restaurant i Sydhavnen i København vil stifter Lasse Skjønning Andersen nu fylde mere i detailhandlen: "Vi tror, at vi har brandet og produkterne, der kan sikre os, at vi bliver en stor spiller".

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier