FødevareWatch

Kohberg jagter bedre resultater: "Skulle bare nyse en gang og så var det et minus"

Brødselskabet Kohberg Bakery Group kommer ud med lille overskud for andet år i træk, men pandemi, hård konkurrence og dyre råvarer presser selskabet. Direktør vil satse endnu hårdere på optimering af forretningen og selskabets danske profil.

Foto: PR/Kohberg

Der skal være en bedre forretning i at bage rugbrød. Danskerne har godt nok hevet rugbrød ned i stakkevis til madpakker og hjemmefrokost i 2020.

Men der har manglet kunder i kantiner, hoteller og til det uindpakkede brød i butikkerne. Derfor er omsætningen i Kohberg faldet med 119 mio. kr. til 822,9 mio. kr. i 2020.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier