FødevareWatch

Norsk Rema-chef stopper efter uenighed

Med øjeblikkelig virkning har Trond Bentestuen tirsdag forladt jobbet som adm. direktør for Rema 1000 Norge i Reitan-koncernen.

Foto: PR / Rema 1000 Norge

Uenigheder om, hvor Rema 1000-kæden skal hen i fremtiden, har fået adm. direktør i den norske detailkæde, Trond Bentestuen, til at sige op.

Det fremgår af en pressemeddelelse, som den norske ejerkoncern Reitan udsendte tirsdag.

Det uddybes ikke, hvad uenighederne videre handler om, og ifølge et citat fra Ole Robert Reitan, der er bestyrelsesformand og adm. direktør i det overliggende selskab Reitan Handel, skilles parterne på god jord.

"Jeg vil takke Trond for den indsats, der er lagt - især for det fokus, han har haft på One Rema 1000 (strategi, red.), og for den anerkendelse, som han har sikret til alle vores hverdagshelte igennem en global pandemi. Selvom vi nu afslutter vores samarbejde, vil jeg understrege, at vi adskiller os som venner, og at Trond er en fantastisk fyr, som vi hepper på og ønsker alt det bedste, siger Ole Robert Reitan.

Trond Bentestuen kom til Rema 1000 Norge i sommeren 2018 fra et job i banken DNB, hvor han var ansvarlig for formueforvaltning.

I front for Rema 1000 Norge tager Tom Kristiansen over som adm. direktør for Rema 1000 Norge. Han har været i Rema 1000 siden 1997, også har også tidligere været direktør for Rema i Norge. Senest kommer han fra en stilling som adm. direktør for Rema Etablering AS.

Ny direktør ruller ind i toppen af Reitan Convenience

Rema-ejere rykker ind på foodservicemarkedet

Rema 1000 går tilbage i Norge

Mere fra FødevareWatch

Tilbud på takeaway skal få unge briter til at blive vaccineret

Den britiske regering har indgået flere partnerskaber med takeaway- og køretjenester såsom Uber, Bolt, Deliveroo og Pizza Pilgrims for at få rabatordning op at stå. Her kan unge briter få rabat på takeaway og taxature, hvis de siger ja til coronavaccine.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier