FødevareWatch

Aldis nye butikssatsning vil koste 600 millioner kroner alene i år

Som et led i en større ombygningsplan skal stort set alle kædens danske butikker bygges om eller flyttes. "Ombygningen er nødvendig for at gå fra minus til plus,"siger direktør Finn Tang, der vil finde nye lokationer til over halvdelen af Aldis allerede eksisterende butikker.

Foto: Christian Lykking

Det koster mange penge at rette op på en fejl. I hvert fald hvis man spørger Aldis danske direktør Finn Tang, der i øjeblikket er i gang med at søge efter nye lokationer til en stor del af kædens 184 butikker.

"Min ejendomsafdeling har i øjeblikket sved på panden, fordi vi i dag har 110 butikker, der ikke ligger de rigtige steder. Det er et faktum, at man på det danske marked bliver fravalgt af kunderne, hvis du ikke har nemt tilgængelige butikker, og det skal vi have nu," siger direktøren.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Daloon-direktør stopper

Peder Andersen skal ikke længere stå i spidsen for den kapitalfondsejede forårsrulleproducent fra Nyborg. Efter fem og et halvt år på posten har han selv været med til at finde sin afløser.

Grød drager på vækstjagt med nyt forretningsben

Ti år efter åbningen af den første Grød-restaurant i Sydhavnen i København vil stifter Lasse Skjønning Andersen nu fylde mere i detailhandlen: "Vi tror, at vi har brandet og produkterne, der kan sikre os, at vi bliver en stor spiller".

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier