FødevareWatch

Coop-kunder har samlet 30 millioner ind til Røde Kors

Der er trykket en del gange på donationsknappen på flaskepantsautomaterne hos Coop i de forgangne år, og siden 2014 har det affødt Røde Kors-donationer på i alt 30 mio. kr. til Røde Kors.

Med mikrodonationer som mange små bække er det siden starten i 2014 blevet til en stor å for Røde Kors at stå i modtagerenden, når danskere har trykket på donationsknappen på Coops flaskeautomater.

I alt er der doneret 30 mio. kr. i flaskepant til Røde Kors, fremgår det af en meddelelse.

"Danskerne er generelt glade for at støtte indsamlinger til natur, sygdomsforebyggelse og mennesker i nød. Og med donationsmuligheden i pantrummet, er det blevet nemt at give et lille bidrag, når man alligevel er ude at handle," siger CSR-chef i Coop, Thomas Roland, der videre fortæller, at koncernen er blevet opmærksom på nye muligheder.

"Det tætte samarbejde med Røde Kors har også givet os mulighed for at udforske andre indsamlingsformer i butikken som eksempelvis indsamling til katastrofe- og julehjælp, hvor man kan bidrage med mindre beløb. Og også her er det en fornøjelse at se den store opbakning fra vores kunder."

300 millioner flere dåser og flasker endte i pantautomater i 2020 

Dansk brødrepar tjener millioner på at sælge vin

11.000 frivillige vil hjælpe ældre med at købe ind

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier