FødevareWatch

Arbejdstilsynet giver Nemlig.com flere påbud

Arbejdstilsynet var uanmeldt på besøg hos Nemlig.com og gav i den forbindelse tre påbud.

Nemlig.coms direktør Stefan Plenge | Foto: Gregers Tycho/ERH

Arbejdstilsynet har været forbi Nemlig.coms varehus i Brøndby og hubs i Odense, Kolding og Aarhus. Det har udløst tre påbud.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra Nemlig.com onsdag aften.

"Nemlig.com er rigtig glade for, at Arbejdstilsynet har brugt den aktuelle medieopmærksomhed til den 19. og 20. april uanmeldt at besøge Nemlig.com og se nærmere på det fysiske og psykiske arbejdsmiljø," lyder det i meddelelsen.

Der blev givet to påbud i Odense, hvor det ene drejer sig om et to centimers hul i gulvet, og det andet omhandler at sikre sig "den gående og kørende færdsel i hubbet". Begge vil "straks blive udbedret", skriver Nemlig.com.

I varehuset i Brøndby fik Nemlig.com et påbud for tre reoler, "som var påkørt af en truck, og der derfor var seks bøjede skråstivere, der skulle skiftes", hvilket Nemlig.com gjorde i forbindelse med besøget, lyder det i pressemeddelelsen.

"Derudover overvejer Arbejdstilsynet at tilbyde Nemlig.com sparring i forhold til at forbedre udvalgte arbejdsprocesser i et lille område af det samlede Varehus i Brøndby," fremgår det af meddelelsen.

Nemlig.com er de sidste uger blevet beskyldt for uacceptable arbejdsforhold i logistikcenteret og blandt de chauffører, der bringer varer ud til Nemlig.coms kunder.

Minister efter Nemlig-afsløringer: Opholdstilladelser skal granskes

Han takkede kolleger og leverandører efter hundredvis af ansættelser – kort efter haglede kritikken ned 

Nemlig.com afskaffer omdiskuteret bødesystem 

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier