FødevareWatch

Nemlig-direktør midt i kæmpe krise: "Debatten har taget en meget forkert drejning"

Nemlig.coms adm. direktør Stefan Plenge svarer på den voldsomme kritik, der har ramt onlinesupermarkedet over den seneste måned. Topchefen afviser, at Nemlig.com har Amazon-lignende forhold.

Nemlig.coms adm. diretør Stefan Plenge har de seneste uger været i skudlinjen for arbejdsforholdene i onlinesupermarkedet. | Foto: Gregers Tycho/Ritzau Scanpix

Midt i den største fremgang i virksomhedens historie er onlinesupermarkedet Nemlig.com landet i den måske største krise nogensinde.

Nemlig.coms adm. direktør Stefan Plenge erkender situationens alvor, men han afviser, at konflikten med 3F kommer til at knække ham eller Nemlig.com.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Arla vinder klagesag om greenwashing

Fødevarestyrelsen har frikendt mælkeproducenten Arla i anklage om greenwashing. Foreningen bag klagen kalder afgørelsen "skuffende" og trist for forbrugerne.  

Tre restauranter lukker grundet smitte i populær ferieby

Tre restauranter i Skagen har valgt at lukke, fordi deres personale er ramt af smitte med coronavirus efter en af årets travleste turistuger i byen. Der kan endnu ikke aflæses en generel smittestigning i SSI's tal, men en ekspert opfordrer til at holde øje med smittesituationen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier