FødevareWatch

Formelt direktørskifte i dansk del af Lagkagehuset

Topchef Jason Cotta overlader formelt posten som adm. direktør for Lagkagehuset A/S til Lisa Rossen.

Foto: Ivan Boll

Af CVR-registeret fremgår det, at Lagkagehuset-topchef Jason Cotta formelt ikke længere står i spidsen for Lagkagehuset A/S som direktør.

I stedet er det nu Lisa Rossen, der figurerer som adm. direktør for kæden med 102 butikker i Danmark.

FødevareWatch har været i kontakt med Lagkagehuset, hvor man betegner skiftet som en formalitet og en ændring i selskabsregistreringen.

Lisa Rossen har været i Lagkagehuset siden 2015, hvor hun kom til fra et job som kommerciel chef i Superbrugsen i Coop. Før det var hun direktør for Meyers Deli & Meyers Bageri. De seneste knap to år har hun været managing director og før det salgsansvarlig

Jason Cotta har stået i spidsen for Lagkagehuset og det overliggende selskab Danish Bake siden august 2019, hvor han tog over efter daværende direktør Jesper Friis. Tilbage i perioden fra 2017 til marts 2019 John var det Tønnes, der havde ansvaret for den danske del, forud for strategien om at køre driften i Danmark, Storbritannien og USA mere sammen.

Lagkagehusets topchef om direktør-afsked: "Produktionen bevæger sig tre forskellige steder hen, og det kan vi ikke leve med"

Mere fra FødevareWatch

Bæredygtighed skal sikre fiskeforretningen 100 år frem

Milliardforretningen Nordic Seafood i Hirtshals følger indgroede principper om ansvarlighed fra de japanske ejere, men råber sjældent højt om det. På sigt vil indsatsen bære frugt, efterhånden som markedet efterspørger bæredygtige fisk og skaldyr, lyder det fra topchefen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier