FødevareWatch

Reitan vil skabe verdens grønneste butik

Reitan Convenience Sverige vil med et nyt butikskoncept kaldet Pbx vise, hvordan fremtidens dagligvarebutik kan være mere grøn. Første testbutik er på trapperne.

Foto: Reitan Convenience / PR

Den svenske afdeling af Reitan Convenience beskriver den nye butik som et eksperiment, der skal undersøge, hvilke metoder der er mest bæredygtige i forhold til drift og levering af varer. Resultaterne vil Reitan Convenience bruge i resten af organisationen. 

"Dette er en af vores største investeringer nogensinde, og det er noget, der skal gøres, hvis vi skal kunne drive en langsigtet rentabel forretning", udtaler adm. direktør for Reitan Convenience i Sverige, Mariette Kristenson, i en pressemeddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Tre restauranter lukker grundet smitte i populær ferieby

Tre restauranter i Skagen har valgt at lukke, fordi deres personale er ramt af smitte med coronavirus efter en af årets travleste turistuger i byen. Der kan endnu ikke aflæses en generel smittestigning i SSI's tal, men en ekspert opfordrer til at holde øje med smittesituationen.

Freshland lander sit første overskud i coronaår

Frugtkasse-selskabet Freshland har sidste år 13-doblet sin omsætning. Det er især coronapandemien, der har haft en positiv effekt, ligesom flere forbrugeres bevidsthed har ændret sig, lyder det fra selskabets adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier