FødevareWatch

Direktør for Danske Spil indtræder i Coops bestyrelse

Hun har mere end 25 års erfaring inden for markedsføring og dagligvarer i bl.a. Schulstad Lantmännen og Orkla Foods bag sig.

Foto: Niels Hougaard/ERH

Pernille Wendel Mehl, der er adm. direktør for Danske Lotteri Spil A/S, træder ind i Coop A/S bestyrelse.

Foruden posten som direktør for Dansk Lotteri Spil, har hun siden 2018 været formand for Dansk Markedsføring og har en mere end 25 år lang karriere inden for markedsføring og dagligvarer bag sig. Hun har bl.a. været produkt- og marketingchef i Schulstad Lantmännen og marketingchef i Orkla Foods.

"Min baggrund med kommerciel udvikling og erfaring inden for retail håber jeg kan være med til at udvikle Coop, ikke mindst set ift. de forandringer, som hele detailbranchen møder nu. Vi har set et skifte i markedet i forbindelse med corona, og det er spændende at være med til at udvikle en koncern med så mange stærke brands og butikker," siger Pernille Wendel Mehl om hendes nye rolle i Coops bestyrelse og fortsætter:

"Derudover er jeg optaget af, hvordan man udnytter det stærke fundament i butikkerne og samtidig står endnu stærkere online. For mig er det ikke være et spørgsmål om enten eller, men om både og."

I en pressemeddelelse fra Coop udtrykker Lasse Bolander, der er formand for koncernen, tilfredshed med, at valget er faldet på Pernille Wendel Mehl.

"Med Pernille i bestyrelsen får vi tilført dyb kompetence inden for marketing, forretningsudvikling, digital kommunikation og ledelse. Og samtidig en person med indgående kendskab til danske forbrugere. Jeg ser meget frem til samarbejdet i bestyrelsen," siger Lasse Bolander, der er formand for Coop, i forbindelse med indtrædelsen.

Europæisk detailkæmpe satser på mere amerikansk vækst

Rekom-chef har fokus rettet mod at få styr på kerneforretningen

Butikkerne slår dørene op efter to måneders nedlukning 

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier