FødevareWatch

Nemlig.com skal sælge Søstrene Grenes servietter

Danmarks største dagligvarebutik på nettet indgår et større nonfood-samarbejde med Søstrene Grene.

Foto: Gregers Tycho/Ritzau Scanpix

Danskerne er under corona valfartet til kæder som Kvivkly og Billka for at købe nogle af de nonfoonvarer, som det ikke har været muligt at købe i den almindelige detailhandel.

Også på nettet har der været en stor opblomstring i salget af fritids- og hobbyartikler, og det er en af de klareste årsager til, at Nemlig.com nu indgår i et større samarbejde med Søstrene Grene, skriver Finans.

"Salget af nonfood er steget betragteligt i 2020, og det er en vigtig kategori for os at udbygge, da vores kunder efterspørger flere af disse produkter ud over deres indkøb af dagligvarer og måltider," siger Stefan Plenge, adm. direktør i Nemlig.com.

Hos Nemlig.com er salget i nonfood-kategorien i 2020 vokset med 60 pct. Salget af hobbyartikler, lys, servietter, legetøj og spil er hver især vokset med mindst 50 pct. i 2020 sammenlignet med året forinden, skriver mediet.

Coops madbutik er snart størst på nettet Københavnsk slagter klar med 70 nye produkter til Sallings onlinesats Forfremmet onlinechef i Coop klar til at byde Føtex op til dans 

Mere fra FødevareWatch

Frasalg redder Frellsens bundlinje i hårdt coronaår

Et år med lukkede butikker og manglende kaffesalg til de danske kontorer trækker streger i Frellsens regnskab. Det blev samtidig året, hvor to familiemedlemmer trådte ud af ejerkredsen, og der er dermed sat punktum for et generationsskifte.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier