FødevareWatch

Hollandsk-belgisk detailgigant rundede 555 millarder i 2020

Med tidligere Arla-finansdirektør Natalie Knight i front for tallene, har den enorme detailkoncern Ahold Delhaize aflagt et 2020-regnskab med 12,5 pct. vækst på toppen.

Foto: Eva Plevier/Reuters/Ritzau Scanpix

Med en vækst på 12,5 pct. har 2020 været stort i hollandsk-belgiske Ahold Delhaize, som det nok har været i den øvrige detaihandel kloden rundt.

Corona-nedlukninger af restaurantsektoren har givet den store koncern medvind, og af et netop offentligjort regnskab fremgår det, at man krydsede 74,736 mia. euro i omsætning. Det svarer i danske kroner til mere end 555 mia. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Tre restauranter lukker grundet smitte i populær ferieby

Tre restauranter i Skagen har valgt at lukke, fordi deres personale er ramt af smitte med coronavirus efter en af årets travleste turistuger i byen. Der kan endnu ikke aflæses en generel smittestigning i SSI's tal, men en ekspert opfordrer til at holde øje med smittesituationen.

Freshland lander sit første overskud i coronaår

Frugtkasse-selskabet Freshland har sidste år 13-doblet sin omsætning. Det er især coronapandemien, der har haft en positiv effekt, ligesom flere forbrugeres bevidsthed har ændret sig, lyder det fra selskabets adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier