FødevareWatch

Nu omsætter 17 Superbrugsen-butikker for over 100 millioner

Efter fremgangen under corona har den eksklusive klub for de største Coop-butikker med en omsætning over 100 mio. kr. fået fem nye medlemmer.

Foto: Joachim Ladefoged/ERH

Dagligvarehandlens opblomstring under corona har sendt nogle af Coops største Superbrugsen-butikker over omsætningsgrænsen på 100 mio. kr., og dermed op i "klub 100", skriver Butikslederen ifølge Dagligvarehandlen.

I 2020 har klubben fået fem nye medlemmer i form af Superbrugsen i Jægerspris, Højby Sj., Slangerup, Lynge-Uggeløse og i nordjyske Løkken, og samlet er der nu 17 butikker med en omsætning på mere end 100 mio. kr.

De andre 12 butikker er at finde i Fredensborg, Fensmark, Gilleleje, Asnæs, Ullerød, Østerbro, Hornbæk, Lendemark, Havdrup og Sorø på Sjælland, og i Lystrup og Hedensted i Jylland, skriver Dagligvarehandlen.

Koncerndirektør i Coop: Nærbutikkerne skal stå stærkere på den anden side af corona Coop udpeger kædedirektør i Daglibrugsen Danskere køber gerne lokale fødevarer i krisen Detailkæder lægger an til nye krav: Der skal være længere mellem kunderne i butikkerne 

Mere fra FødevareWatch

Tidligere Meyers-folk klar med ny frokostsatsning

Efter ti år stoppede Carl Johan Paulsen sidste år som chef for Meyers Køkken. Nu vil han og en tidligere kollega ind på det københavnske frokostmarked med ambitiøst afsæt og en plan for de kommende tre år.

Hancock-bryggeriet klarer sig på lokal opbakning

Mindre grænsehandel har hjulpet på omsætningen i Skive-bryggeriets seneste regnskab, der er presset af det manglende salg af fadøl til restaurationer og fester. Smalhals på omkostningsfronten har sikret overskud.

Nordjysk fiskeeksportør fanget i brexit-regler

Frederikshavn-selskabet Chrisfish har fået svært ved at eksportere skaldyr til Storbritannien. Højere toldmur og forsinkelse ved grænsen skaber frustrationer og vil ramme eksporten hårdt.

Parter skyder med skarpt i mejeriopgør: Hvad er mælk?

Plantedrik eller komælk. Tonen skærpes fra mejerisektoren og modstanderne hos plantedrikproducenter som Naturli Foods i forbindelse med EU-forslag, der skal præcisere mejeribetegnelsen. Mejeriforeningen kalder modstanden "hysterisk".

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier