FødevareWatch

Dansk Aldi-chef: Vi har vundet på krisen og er i offensiven for at få et bedre image

Efter år med millionunderskud og trængsler ser adm. direktør Finn Tang i discountkæden Aldi Danmark ny fremgang – også i indtjeningen. 2020 med coronakrisen har skubbet ny fart i dagligvaresalget.

Finn Tang, der tidligere i karrieren var direktør for Lidl Danmark, overtog i 2017 jobbet som chef for den tyske discountkæde Aldi Danmark. | Foto: Stine Bidstrup/Ritzau Scanpix

Mens dele af erhvervslivet og detailhandlen har tabt på pandemien og coronasmitten siden marts 2020, er situationen anderledes i én bestemt sektor. Dagligvaresektoren melder om rekordsalg.

Det gælder også discountkæden Aldi Danmark, der ellers gennem en årrække har kæmpet med både millionunderskud og et dårligt image. På samme tid også med at få danskerne ind i butikkerne.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Tre restauranter lukker grundet smitte i populær ferieby

Tre restauranter i Skagen har valgt at lukke, fordi deres personale er ramt af smitte med coronavirus efter en af årets travleste turistuger i byen. Der kan endnu ikke aflæses en generel smittestigning i SSI's tal, men en ekspert opfordrer til at holde øje med smittesituationen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier