FødevareWatch

Coop køber grund og terminal for trecifret millionbeløb

For et ukendt trecifret millionbeløb har detailkoncernen købt en grund og en tilstødende postterminal i Helsingør.

Foto: PR / Coop

En grund, der i dag huser en Kvickly-butik, og en tilstødende postterminal i Helsingør kommer nu under ejendomsfanerne hos Coop.

Af en pressemeddelelse fremgår det, at detailkoncernen som led i en ny strategi har brugt et trecifret millionbeløb på at købe grunden under Prøvestenscentret og postterminalen.

Planen er, at butikken på stedet skal styrkes.

"Vi ønsker at styrke Kvickly, så det bliver mere synligt og det bliver lettere at komme til. Samtidig ser vi mulighed for at tiltrække andre attraktive kæder på denne stærke placering," udtaler ejendomschef Flemming Møller Hansen, Coop Ejendomme.

Ejendommen har hidtil været ejet af dødsboet efter Peter Zobel, tidligere topchef for Codan Forsikring.

Opkøbet er det seneste af en stribe opkøb, som i 2019 blev indledt med opkøbet af Odense Distributionscenter, for over en halv mia. kr.

I november købte Coop et større ejendomskompleks ved Nørrebros Runddel i København for mere end 300 mio. kr. og senest har koncernen sammen med Fensmark Brugsforening købt en grund på 14 hektar mellem Fensmark og Næstved. Her skal der opføres omkring 150 boliger og etableres et nyt Coop lavprissupermarked, OK-tankanlæg og andet.

"Vi mener, at retail og real estate er tæt forbundet. Derfor vil vi på langt sigt og under de rette markedsvilkår købe nye ejendomme, hvorfra vi selv driver butikker," siger Kræn Østergård Nielsen, adm. direktør i Coop.

Coop investerer millionbeløb i opkøb på Nørrebro i København

Coop går sammen med brugsforening og køber 14 hektar på Sydsjælland 

Mere fra FødevareWatch

Yderligere et familiemedlem trækkes ind i kvotesag

Familietrådene i den verserende kvotesag griber om sig onsdag, hvor det står klart, at ikke kun Henning Kjeldsens hustru har været involveret i sagen. Også et familiemedlem, som er afgået ved døden, har ifølge anklagemyndigheden været med til at omgå kvotereglerne, som giver svindelspørgsmålet nye tidsperspektiver.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier