FødevareWatch

Trods massiv nedgang i foodservice gik Dagrofa frem i 2020

Tallene er endnu ikke gjort endeligt op, men trods en nedgang på 900 mio. kr. i foodserviceforretningen melder Dagrofa-topchef Tomas Pietrangeli om bedring i 2020. Han forventer snarligt overskud i koncernen.

Foto: Gregers Tycho/ERH

Efter otte år med underskud regner Dagrofa-topchef Tomas Pietrangeli fortsat med, at 2021 bliver året, hvor dagligvarekoncernen afhængigt af varigheden af pandemien kan levere sorte tal til ejerne.

Det siger han ifølge Dansk Handelsblad ovenpå et 2020, hvor en 900 mio. kr. stor omsætningsnedgang i Dagrofa Foodservice ikke har været nok til at trække koncernen ned.

"Samlet set er Dagrofa i vækst i 2020, ikke overraskende drevet af en rekordomsætning i vores detailforretning, som har været helt ekstraordinært god. Vi er vokset med 10 pct. i detail. Markedet er vokset med omkring 8 pct., så det har også betydet, at vi har taget markedsandele," siger Tomas Pietrangeli .

I 2019 leverede Dagrofa et underskud på 122 mio. kr.

Coronakrisen har sat blus under antallet af små købmænd

Dagrofa investerer millionbeløb i købmandskæde

Supermarkedskoncern ekspanderer for første gang i ti år 

Mere fra FødevareWatch

Milliardkoncern løfter indtjeningen på kager og slik

Kage- og konfekturekoncernen Givesco er lykkedes med at forbedre indtjeningen i løbet 2021, men ikke helt nok ifølge ledelsen. Koncernen har med sit store detailfokus også løftet omsætningen til lige knapt 3 mia. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier