FødevareWatch

Lidl trækker ny HR-direktør ind i toppen

HR og talentudvikling får fremover endnu større opmærksomhed i discountkædens danske ledelse. Nyudnævnt HR-direktør indgår således i direktionen.

Sine Dolberg er udnævnt til HR-direktør | Foto: PR

Discountkæden Lidl sætter mere fokus på de menneskelig aspekter af forretningen i Danmark. Selskabet har udpeget Sine Dolberg til ny HR-direktør i Danmark og for første gang gjort HR til en del af direktionen.

Sine Dolberg er langt fra ny i Lidl, hvor hun har været siden 2015 - de seneste fire år som HR-chef. Med skiftet til direktør ønsker kæden at fokusere endnu mere på talentudvikling fremover, forklarer Lidl-direktør Dirk Fust i en pressemeddelelse.

"Sine har gennem de seneste fire år gjort en stor indsats for at udvikle HR i Lidl Danmark, og vi har tydeligt set den øgede værdiskabelse, det har medført. Derfor er det helt naturligt, at vi nu tager næste skridt og gør HR til en officiel del af direktionen," udtaler Dirk Fust.

Sine Dolberg får ansvaret for 25 ansatte og har senest medvirket til at udforme den nye strategi for Lidl Danmark.

"De seneste år har jeg, sammen med hele HR-teamet – både på hovedkontoret og på vores to regionskontorer, arbejdet for at gøre HR relevant og nærværende for vores medarbejdere, samt at skabe en reel og synlig værdi, og jeg glæder mig til at fortsætte vores arbejde mod at gøre Lidl Danmark til branchens bedste arbejdsplads," siger Sine Dolberg. 

Lidl Danmarks direktion består nu af adm. direktør Dirk Fust, økonomidirektør Thorbjørn Liebing, indkøbsdirektør Rasmus Pape, salgsdirektør Anders Frydendahl, HR-direktør Sine Dolberg samt udviklings- og ejendomsdirektør Mads T. Nielsen.

Lidl vil have mere dansk private label  Lidl udruller nyt koncept med rekordstor dansk investering

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier