FødevareWatch

Detailkæmpe køber amerikansk onlinebutik

Ahold Delhaize-koncernen, der har tidligere Arla-kvinde som finansdirektør, vil endnu mere på det amerikanske marked, og derfor har man sat tænderne i en onlineaktør.

Foto: Eva Plevier/Reuters/Ritzau Scanpix

New York-baserede Freshdirect, der er en onlinebutik, der har specialiseret sig i salget af fødevarer fra lokale amerikanske producenter, er kommet på nye hænder.

Ifølge Bloomberg har den hollandsk-belgiske fusionskæmpe Ahold Delhaize købt det amerikanske selskab for at underbygge den amerikanske tilstedeværelse, som man i forvejen med ejerskabet af Stop & Shop-kæden og den tilhørende onlinehandel.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Arla vinder klagesag om greenwashing

Fødevarestyrelsen har frikendt mælkeproducenten Arla i anklage om greenwashing. Foreningen bag klagen kalder afgørelsen "skuffende" og trist for forbrugerne.  

Tre restauranter lukker grundet smitte i populær ferieby

Tre restauranter i Skagen har valgt at lukke, fordi deres personale er ramt af smitte med coronavirus efter en af årets travleste turistuger i byen. Der kan endnu ikke aflæses en generel smittestigning i SSI's tal, men en ekspert opfordrer til at holde øje med smittesituationen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier