FødevareWatch

Nemlig.com spår løft i omsætningen på 1 milliard i år

Stor vækst i dagligvareselskabet fra især ældre kunder vil sende omsætningen over 2 mia. kr. i indeværende regnskabsår, siger direktør på konference.

Nemlig.coms stifter og adm. direktør har set de ældre kunder købe ind i hobetal i år. | Foto: Gregers Tycho/Ritzau Scanpix

Der er vild vækst i Nemlig.com med 1000 nye medarbejdere i år og en omsætning, der ifølge adm. direktør Stefan Plenge stiger med 1 mia. kr. i 2020. Det skriver Dansk Handelsblad.

I Nemlig.coms seneste regnskab for 2018/19 endte omsætningen på 1,4 mia. kr., men i det snarligt kommende regnskab kan især væksten fra den ældre kundegruppe trække toplinjen op.

"En af de helt store ting, der er sket for vores vedkommende, er, at kundegruppen, der hedder plus 65, er blevet vores næststørste kundegruppe. Det var vores ubestridt mindste kundegruppe før," sagde Stefan Plenge ifølge Dansk Handelsblad på dagligvarekonferencen FMCG Fast Forward.

Nemlig og Salling Group tror på høj onlinevækst i kommende år 

Mere fra FødevareWatch

Kædedirektør kan ikke afvise flere butikslukninger

Fire Daglibrugsen-butikker må dreje nøglen om som følge underskud. Det sidste dødsstød blev de stigende energiudgifter, og kædedirektør kan ikke afvise, at de med tiden også kan få konsekvenser for andre butikker.

EU-indgreb vil potentielt kun udløse få milliarder til energistøtte

Fredag har EU’s medlemslande blåstemplet at kunne sende beskatningen fra bæredygtig energi tilbage til bl.a. energipressede fødevarevirksomheder. Nye beregninger peger dog på, at potentialet er yderst begrænset. Denne form for ”symbolpolitik” noget af det allerværste, der kan ske for virksomhederne, advarer Dansk Erhverv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier