FødevareWatch

Aldi forventer nyt underskud i 2020 trods bedring

På linje med den øvrige dagligvarehandel har discountkæden Aldi også oplevet fremgang i år, men kigger alligevel mod et trecifret millionunderskud.

Finn Tang har stået i spidsen for Aldi i Danmark siden efteråret 2017, men har endnu ikke fået sorte tal på bundlinjen. | Foto: Stine Bidstrup/Ritzau Scanpix

Discountkæden Aldi har redet med på dagligvarebølgen i år, men fremgangen redder ikke kæden fra et nyt trecifret milliontab. Dermed har kædens danske forretninger leveret underskud hvert år siden 2009, skriver Dansk Handelsblad.

"2020 har været et bedre år end forventet – også på grund af corona – og med en større markedsandel. Vi investerer stadigvæk i medarbejdere og i butikker, så det vil man selvfølgelig fortsat kunne aflæse i regnskaberne flere år frem. Men et bedre resultat i 2020 end i 2019, tror jeg godt, jeg kan stille i udsigt.," siger adm. direktør Finn Tang til Dansk Handelsblad.

Han understreger, at vejen til overskud går gennem et bedre butiksnet og investeringer i medarbejdere. Aldi har været på det danske marked i 43 år, men har i de seneste ti regnskaber tabt omkring 2,4 mia. kr.

Ny prognose: Discountkæderne vil fortsat vinde flere indkøb 

Mere fra FødevareWatch

Finsk drikkevarekæmpes nordiske øleventyr skal begynde i Assens

INDBLIK: Med en købsaftale på Bryggeriet Vestfyen er den finske ølkæmpe Olvi på vej ind til Danmark. Det sker med en ambition om at gøre det traditionsrige, men underskudsramte, bryggeri til en "voksende spiller" – og samtidig få sat en fod i Skandinavien.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier